Vi alla är rasister

Vi är alla människor!!
Vi lever tillsammans, vi jobbar tillsammans och vi skapar ett samhälle där vi ska bo och växa tillsammans. Varför ska vi förstöra detta genom att döma, oacceptera och orespektera varandra. 
 
Rasist är ett känsligt ord i Sverige och inte något man bara slänger ut sig utan ordentlig fakta. För det är precis vad som har hänt. Louise Andersson Bodin har blivit utkallad för rasist i medier av två stora kändisar samt har TV4 nu avbrytit kommande program med henne och hon är INTE ens rasist. Hon har dessutom bett om ursäkt och hon har förklarat sig.[Du kan hitta ursäkten häääär!!!] Att använda ordet "neger" är fult, rasistiskt och diskriminerade för många och det kan jag förstå. Men vad jag inte förstår är hur man "får" använda ordet inom vissa vänskapskretser, borde det inte vara samma för alla? "Negerbollar", är ett vanligt ord bland oss "Svennar", det är ett annat ord för chokladboll.Jag fick lära mig när jag var liten att man säger chokladboll trots att det stog i receptet "negerboll". Det kan hända att min mormor säger "negerboll", hon är uppväxt med det ordet, men inte fan är hon rasist för det!!!!
 
Ordet rasist har förlöljligats i Sverige. Vi alla har någon gång blivit kallade för rasister, om det var på skämt eller inte kan man aldrig vara säker på. Så kallade "svennar" är rädda för att stå upp för oss själva, vårt land och våra traditioner för då är man rasist. Allt från partiledare till hemlösa vågar inte öppna sin käft, utan istället ändrar vi allting. Ja, det är synd om de som kommer hit och behöver hjälpen. Vi ska hjälpa dem, men det är deras uppgift att acceptera vårat land och våra traditioner. Vi behöver inte ändra oss för dem, följer dem inte lagarna och vill ändra på vårat land har dem ingenting här att göra, dörren står öppen för alla, vill man inte komma in kan man gå ut igen. Det gäller att studera, jobba och försörja de som har de sämre. Säger inte att det är enkelt, för de har mycket att lära men kräver faktiskt att de försöker. Jag säger INTE att alla ska bli kristna eller dansa runt midsommarstången för att de kommer till Sverige, utan att de ska låta oss bevara vårt kristna svenska land, vilket betyder att det inte ska vara böneutrop och det firas påsk. För hade vi kommit till deras land hade de aldrig tillåtit det ha blivit som det är här i Sverige och tycker att alla politiker ska lyssna på det här. För det är detta som vi "svennar" har tröttnat på, det är detta som bidrar till Sverigedemokraternas mer stöd och till spridande av rasist. Det är heller inte bara vi som har tröttnat utan enligt statistik skiljer det väldigt lite i procent på inrikes och utrikesfödda SD-röstare. Detta är bara små problem som stör men bidrar till spridning och det är små problem som kan lösas så enkelt!!! Seriöst, sluta med rasist snacket och alla som har skrivit hat till Louise eller sagt att hon är rasist be om ursäkt, var en människa. Behandla andra som du själv vill bli behandlad!!
 
Vill även påpeka att det är många som kommer hit och låter det vara som det är och det är vi "svennar" som ska överdriva allting och tro att utlänningarna tycker det. Som att pepparkakor ska bort i luciatågen, nationalsången får inte sjungas i skolan, man får inte gå till kyrkan i skolan, man får inte bära en svensk tröja i skolan men andra ländersflaggor är okej och att förstöra Kalle Anka på julafton genom att ta bort scener. De skrattar bara åt att vi är så löjliga. Ja, men här i Sverige tycker vi om att diskriminera vårt eget folk och land.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Bloggparaden