DET TJUTERIgår kväll passade jag på att ta hand om mig själv lite efter träningen. La en återfuktare ansiktsmask på kvällen och det kändes så skönt efteråt. Man ska ju unna sig själv lite ompyssling någon gång i veckan, men för mig har det inte hänt på jätte länge. Ska försöka lägga in ansiktsmask minst en gång i veckan. Har också införskaffat mig lite nagelprylar, kan informera mer om det senare. 

Sitter just nu i stadshuset och jobbar, men larmet går för något fönster så jag tog två minuter till att skriva ett inlägg. Lite skumt är det, men skulle vara löst snart. Slutar iallafall om 4 minuter så ska väll överleva.... hoppas jag... ;)

Värker i benen


Idag är det måndag, långa dagen i skolan är äntligen avklarad och bara resten av veckan kvar.

Efter skolan har jag gjort något som kommer förvåna er!! Ja som ni förmodligen ser på bilden så har jag tränat. Har redan träningsvärk i benen och rumpan, är så otränad, så det var verkligen välbehövligt. Trots att smärtan är outhärdlig är det så skönt, att känna hur det tar i benen, underbart! 

Födelsedagskalas


Sa att jag skulle bli bättre men istället blev jag sämre haha, men ska bättra mig nästa vecka, det svär jag på!! 

Idag är det fredag och hemma är det lite kalas för mig, pappa och Jessica. De kommer vid sju så har bara en kvart att fixa det sista, vi hörs 

RSS 2.0
bloggar Mer besökare till bloggen blogglista.se