Rama in ansiktet


En härlig dag på jobbet har det varit. Dessutom blev vi bjudna på fika av handledaren. Har även hunnit med en runda på stan med syster. Så har jag plockat systerns ögonbryn eftersom hon åker till varmare breddgrader imorgon och ögonbryn är verkligen något som är superviktigt. Iallafall för mig, dem ramar in ansiktet, så är inte ögonbrynen någorlunda fina kan det förstöra det fina ansiktet. Sen är jag bättre än henne på att fixa detta ;) 

Girl talk


Blev en middag på mocca deli med Jossan samtidigt som det blev lite tjejsnack ;) 

Första dagen på jobbet och det är super härligt där. Trevligt folk och dessutom bjöd handledaren oss arbetare på lunch på wild western burger. Imorgon är det nya tag och väckarklockan står på kvart över sex så nu är det nog dax för mig att sova, nattii!  


Vulkanpizza


Har ni smakat den svenska nyheten, vulkanpizzan? Den var riktigt god faktiskt, framförallt eftersom jag alltid kör med samma sort pizza för att det är enklast. Dock hade jag gärna kunnat byta ut salamin mot ananas eller räkor ;) 

Idag har jag varit på födelsedagskalas hos Alex syster. Hennes barn fyller hela tre år idag, så det bjöds på fika och ett trevligt sällskap. 

Lite nervös inför imorgon, då väntar första arbetsdagen, men det ska nog gå bra. Men ska försöka sova nu så jag kommer upp, godnatt!! 

RSS 2.0
bloggar Mer besökare till bloggen blogglista.se